Etiketter

lördag 12 april 2014

Jag ser en silvrig cirkel med en silvrig rektangel och en silvrig oval ovanför den. Den silvriga cirkeln är rätt mörk förutom högst upp till vänster och på den ovala figuren, och i den silvriga cirkeln är det ett vit cirkulärt område med ljusblått i utkanten av det. I mitten av det vita området sitter svarta tre avlånga rektangulära figurer som pekar ut mot den silvriga cirkeln. Precis intill den silvriga cirkeln och i utkanten av det vita området sitter 60 st väldigt små svarta rektanglar som pekar in mot mitten. Efter de små rektanglarna sitter ett dussin svarta böjda och raka figurer i en cirkel runt i utkanten av det vita området. 

Man ser ett ljusblått halvt genomskinligt område som går över hela bilden förutom över den silvriga cirkeln och det vita området. Det ljusblåa området är lite mörkare i kanten av bilden och blir ljusare ju närmare mitten man kommer. Framför den silvriga cirkeln och det vita området sitter små ljusblåa genomskinliga cirklar i olika storlekar dem sitter också på det ljusblå området. I det vita området under mitten sitter en cirkulär figur, en böjd rektangel och två rektanglar lutande mot varandra i en rad precis under av de långa rektangulära pinnarna. Över mitten av det vita området finns det någon slags figur som är lite otydlig.



På bilden är en klocka under vatten och så ser man hur den reflekterar ljuset från solen. Man ser också hur det är massa bubblor runt den för att få till lite extra med bilden. Det ser ut att vara en märkes klocka eftersom den ser välgjord ut och man kan se lite av märkes namnet på den. Eftersom bilden är välgjord och ser bra ut kan det locka folk till att köpa klockan. Eller klockor av det märket. Men eftersom bilden inte är gjord för att göra reklam utan bara för att den är snygg. Det finns inte så mycket som händer i bilden men man kan tolka rätt mycket ur den. Att vi kastar/sköljer (där med vattnet) bort vår tid med skit. Och tänker att vi har all tid i världen på att fixa det sen. Fast då kan det vara försent att fixa. Så den som gjorde bilden vill kanske säga att man ska ta vara på sin tid när man väll kan.
























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar